У Перу Дмитру довелося доводити, що він сильний чоловік

З кожним випуском реаліті "Кохання на виживання" (Новий канал) випробування для пар стають все жорсткішими. Що тільки не доводиться їм робити: проколювати вуха посеред вулиці, прибирати сміття в нетрях і навіть вести другу половинку на ланцюгу. Парі Дмитра і Маргарити теж дістався складний виклик – ритуал посвяти в чоловіки.

Кохання на виживання, фото: Новий Канал

- Я хочу від Діми, щоб він не перекладав свою чоловічу відповідальність на мене, – скаржилася дівчина. - Це стосується побутових речей. Наприклад, купити квитки, оплатити комунальні послуги... можливо, це дрібниці, але мені б хотілося, щоб і Діма брав ці дрібниці на себе.

Щоб довести свою мужність, Дмитро погодився на перше випробування. Марго довелося нести на собі тижневий раціон перуанців-10 кг картоплі і качку. А Діма спробувати зняти з неї цю ношу, виконуючи ритуали Перуанських цілителів. Чоловік їв Лайми з перцями, запивав їх чичей (місцевий самогон з кукурудзи міцністю 70 градусів, – прим. ред.) "Вишенькою на торті" стало завдання з'їсти два бичачих насінники.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кохання на виживання, фото: Новий Канал

- Вони виявилися такими бридкими. Було жахливо. Думав – що вирву, - зізнається він. - Але зробив це і довів собі, що я-мужик. Пішов на все заради своєї коханої, заради нашої подальшої з нею спільного життя.

Марго оцінила сміливість чоловіка, і після п'яти випробувань пара залишилася разом. У Перу Діма зробив їй пропозицію.

Як складуться стосунки інших учасників-дивіться в реаліті" Кохання на виживання " щовівторка о 19:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль vs Моніка Беллуччі: красуні влаштували битву образів, хто ж гаряче.

Як повідомляв "Знай.ua", "Збільшила до 5 розміру?", - Ані Лорак блиснула розкішним бюстом у глибокому декольте.

Знай.ua писав, Остапчук обізвав українців хом'ячками у пориві злості: зрозуміло, чому від нього пішла дружина.