Кім Кардашьян, діва соціальних мереж і дружина одіозного американського репера Каньє Веста, святкує день народження. У це складно повірити, проте у жінки, яка уможливила нову риторику говоріння про жіноче тіло і її параметри, ювілей - їй 40 років. На честь свого свята зірка випустила лінійку косметики і анонсувала її святковою фотографією.

Читайте Знай в Google News!

Фото викладено на власній сторінці зірки у соціальній мережі “Інстаграм”. На світлині зірка позує на тлі величезного торта. Кім притулилася до нього. На ній сріблясті прозорі лосіни, через які видно фіолетево спіднє. Зверху - лише ліфчик фіолетового кольору. У Кім красиво вкладене волосся і майстерний макіяж. Величезний таз і ляжки на тлі доволі худих рук і тонкої талії - відлякують, проте саме цього зірка й хоче. У пості до світлини Кім лише анонсує косметику, зовсім не осмислюючи свій життєвий досвід чи вік.

Кім одружена на репері Весті з 2014 року. Це її третій шлюб. У пари 4 дітей, двоє з яких, наймолодші, були народжені завдяки сурогатному материнству. Кім - вірменка за татом, активно коментує питання політичного життя Вірменії та нещодавнього загострення конфлікту у Нагірному Карабаху.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чи не замерзне? Екзотична копія Кардашьян "утеплила" лише сідниці, а про бюст забула.

Як повідомляв Знай.uа, українська Кардашьян у невидимій сукні прикрилася пухнастим хутром - груди ледь не випали.

Знай.uа писав, екзотична Джоджо Бейбі до Хелловіну перетворилася на "погану вчилку" з розкішним тілом.