Незрозуміла агресивна поведінка співака Серьоги досі перетворює його синів на сиріт - болісна сповідь колишньої дружини репера Поліни Ололо у ютуб-шоу “Без комплексів” Анни Олицької, ведучої “Нового каналу”. Про те, як жити без змоги побачити своїх синів, про відсутність комунікації і життя співаком йшлося у розлогому інтерв'ю.

Читайте Знай в Google News!

Про складний розрив Сєрьоги з його цивільною дружиною Поліною Ололою говорять давно. Усе ускладнює те, що у пари двоє спільних синів - Марк і Платон. Нині діти проживають разом з батьком, який не виходить на жоден контакт з Поліною і не дає дітям бачитися з мамою.

“Спершу ми домовлялися, що діти побудуть з ним у Харкові лише місяць. Після повернення Серьога заявив, що хоче, аби сини жили з ним. Я відмовила. А наступного дня відправила хлопців на тренування з водієм, і додому вони вже не повернулися” - розповідає жінка. Нині репер заблокував жінку всюди, жодним чином не виходить з нею на зв'язок.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Враження, наче ти померла. І бачиш з боку, що твої діти залишилися напівсиротами. Але я ж жива! І хочу бачити своїх синів, а не можна. Це вбиває!” - ділиться Поліна. Питання опіки над дітьми розглядається судом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Влад Яма показав фото з закулісся "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська замилувала українців, заспівавши гімн на "Танцях з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль похвалилася новим образом з шоу "Танці з зірками".