Популярний український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма частенько радує своїх шанувальників знімками в соціальній мережі Instagram. Останнім часом на його сторінці з'являється все більше фотографій з фотосесії в кубинському стилі.

Читайте Знай в Google News!

Раніше вони були відображені в моментах жаркого танцю. Влад-одягнений в широкі джинси і жилетку, а дружина — в спідницю з високою посадкою, високі підбори і бюстьє. Зараз вони, в тих же нарядах, сфотографувалися біля барної стійки з коктейлями, проте разом з ними був ще один член сім'ї — їх син Ліон.

Хлопчик одягнений в кросівки з зеленими, що виділяються шнурками, рожеву сорочку і шорти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Як гармонійно поєдналися кращі риси обох батьків в такому чудовому синочку. Щастя Вам!", "Я це помітила з минулого шоу маскарад що ваш син схожий на вашого тата Влад", "Мені здається син весь в маму. Красива сім'я!", "Прекрасна сім'я!Щастя вам і благополуччя!"—- написали шанувальники зоряного сімейства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль vs Моніка Беллуччі: красуні влаштували битву образів, хто ж гаряче. Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися.

Як повідомляв "Знай.ua", "Збільшила до 5 розміру?", - Ані Лорак блиснула розкішним бюстом у глибокому декольте.

Знай.ua писав, Остапчук обізвав українців хом'ячками у пориві злості: зрозуміло, чому від нього пішла дружина.