Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. Аллі вдалося перемогти онкологію, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зіркова ведуча поділилася в своєму Instagram спільними кадрами з сином Артемом. У підписі до фото Мазур розповіла, що провела день дуже екстримально.

"Вранці - майже пілот, увечері - драйвер😊 Цей день своїх швидкісних канікул, думаю, Тьомка запам'ятає надовго)

Вранці ми освоювали подарунок мамі від колег: політ над Києвом на вертольоті. Місце поряд з пілотом, ясно, окупував син. І ще довго не міг прийти до тями від захвату. А ледь-ледь охоловши від вражень - перемістились на картодром: де Артем вже відчуває себе як риба у воді)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Заснути після цього драйву було непросто. Розслабило тільки традиційне вечірнє читання) Зате маю що відповідати на закид, який часто чую не тільки я: ".. ми ж так мало часу проводимо разом..." "Може, й не стільки, скільки хочеться - зате як якісно!" І як доказ - бережу ці фотки: гортайте карусель)

Я б, звісно, розтягла цей екстрім на пару днів: щоб не всі плюшки зразу) Але що зробиш, якщо у мами на роботі канікули не оголошували, і чистий день для двох - практично один?))) Ну а яке відкриття зробила я в повітрі над Києвом - розкажу вам окремо))", - написала Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Алла Мазур прикрасила обкладинку французького глянцю Marie Claire в Україні і надихнула всіх жінок любити життя і піклуватися про своє здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Мазур перемогла рак і звернулася до українців.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Мазур поділилася з українками історією перемоги над раком.