Модель і Instagram-блогер Олена Омович з легкої руки відданих фанатів і гострих на язик журналістів отримала прізвисько"Українська Кардашьян". Модель перенесла цілий ряд пластичних операцій, через що її зовнішність стала дійсно схожою на відому американську телезірку і дружину репера Каньє Уеста. Олена активно веде свою сторінку в Instagram і з задоволенням демонструє передплатникам шикарне тіло, навіть не приховуючи того, що не нехтує благами пластичної хірургії.

На новому фото Омович постала абсолютно оголеною, так що фоловери отримали можливість розгледіти всі вигини і татуювання на її тілі. Знаменитість сидить на колінах у ванній. "Follow me", - лаконічно підписала фото Омович. Модель очікувано засипали лайками і схвальними коментарями. Всього за кілька годин знімок набрав понад 40 тисяч відміток "подобається". І як завжди, фанатам здалося мало - вони просять ще, і Олена точно знає, що їм потрібно! Так що чекаємо нових знімків інста-знаменитості з нетерпінням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Українська Кардашьян порадувала новим відео.