Шанувальники, які давно запідозрили таємний роман між співаком Сергієм Лазарєвим та його колегою по сцені Поліною Гагаріною, вирішили їх одружити. А що - Гагаріна розлучена, і в Лазарєва дружини немає. То чому б не прилаштувати Сергійка?

І оскільки всі ці чутки про стосунки між зірками російського шоу-бізу тривають досить довго, то фанати порахували, що цього часу вистарчить для того, щоб Гагаріна на момент одруження вже була вагітною

Ось такий фотошоп заполоняє фанатські пабліки.

Звісно, це все жарти, хоча фанати насправді помітили "вогник" між Сергієм Лазарєвим та Поліною Гагаріної. Спільні фотографії та відео вказують на романтичний інтерес артистів один до одного, впевнені прихильники.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Сергій поділився спільним фото з Ані Лорак і Поліною Гагаріною, зробленим на одній із вечірок.

Артисти влаштувалися за одним із столиків, і якщо Кароліна і Сергій просто сиділи поруч, то Поліна просто повисла на плечі у колеги. Вона поклала долоні на плечі Лазарева і сперлася на них підборіддям, практично обіймаючи співака.

Гості вечірки помітили, що одягнена в коротку сукню-бюстьє Поліна вела себе дуже розкуто. Її часто бачили поруч з Лазарєвим, якого вона раз у раз обіймала.

Шанувальники не залишили це без уваги і запідозрили, що Сергій і Поліна не дуже добре приховують свій роман. Під фотографією, яку опублікувала на своїй сторінці і Гагаріна, фанати залишили безліч питань і теорій про відносини зірок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Гагаріна після розлучення опинилася в чужих руках

Як повідомляв портал Знай.ua, Лазарєва та Малиновського засікли в одному номері в Сочі

Також Знай.ua писав, Сергій Лазарєв приголомшив фанатів обручкою