Дочка екс-нардепа і кандидата в Президенти України 2014 року від Партії регіонів Михайла Добкіна Алла продовжує публікуватися в соціальній мережі Instagram і радувати своїх передплатників новими фото і відео. 26-річна дівчина встигла вийти заміж і народити дитину і, крім іншого, займається благодійністю.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку відображені відразу кілька представників сімейства Добкіних, сама дівчина, а також Михайло і її мама Алла. "Покоління", - написала вона у підписі до фото. Знімок зробив безволосий Добкін, злегка примружившись і закривши одне око. Його колишня дружина поклала на нього руки зверху, дочка Алла знаходиться поруч.

"Як же на тата схожа", "Покоління ,має передавати не тільки зовнішність, але і реліквію бабусі. Ось мій дід у мене залишилася каска від нього, з двома блискавками. Зберігати . Молодці", "Добре як виглядає бабуся. Неймовірно, але факт", "Раді Вас бачити, всіх рідних!!!!!", "Відразу видно - Тато байкер!) В оточенні нереальної краси.....",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Добкіна накинулася на батька, забувши про пристойності: "Алла, будь ласка"

Як повідомляв "Знай.ua", в Кучера вселився Добкін, без Кернеса не обійшлося: "Все х**ня, Льоша, давай наново"

Знай.ua писав, Добкін зізнався у повазі до "Беркуту" і оскандалився на всю країну: "Били і ґвалтували"