Відома російська супермодель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину своїх шанувальників пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram.

34-річна красуня навіть попри карантин продовжує активно зніматися для різних глянців, вона з гордістю демонструє своє підтягнуте тіло на різних фотосесіях, адже їй немає чого приховувати.

Так, нещодавно Ірина Шейк стала героїнею листопадового випуску журналу Vogue Czechoslovakia і прикрасила його обкладинку, для якої знялася абсолютно оголеною в саду резиденції Versace в Мілані. Єдине, що прикривало інтимні місця моделі – дві розписані керамічні плитки.

Ірина Шейк розмістила фото обкладинки в Instagram, що, звичайно ж, викликало шквал захвату та компліментів від шанувальників.

Однак, напевне, модель вирішила, що тема її нижньої частини тіла на фото була не розкрита, і вирішила виправити це.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, відразу після фото обкладинки Vogue Ірина Шейк оприлюднила світлину, на якій вся увага сфокусована на стегнах та ногах моделі.

Фанати, які ще не встигли відійти від попереднього фото Шейк, були приголомшені черговою порцією краси, естетично поданої й присмаченої перчинкою відвертості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола Ірина Шейк дала жінкам уроки спокуси

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Шейк вийшла на прогулянку під час карантину з новим бойфрендом

Також Знай.ua писав, Ірина Шейк позбавила чоловіків сну неприкритими "персиками"