Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала серію досить пікантних кадрів, на яких позувала на пляжі лише в чорному міні-бікіні серед пальм і золотого пісочка.

Так, артистка надала жіночному образу більшої загадковості за допомогою масивного солом'яного капелюшка, круглих сонцезахисних окулярів і аксесуарів у вигляді акуратних золотих ланцюжків на талії. 38-річна мама двох дітей не упустила шансу блиснути шикарною фігурою, над якою наполегливо працює. При цьому красуня зізналася, що чим ближче кінець відпочинку, тим більше їй хочеться ніжитися під жаркими сонячними промінчиками і насолоджуватися останніми безтурботними днями.

чим ближче кінець відпочинкку, тим солодші промені сонця 🌞 Засмага або 👉 благородна блідість? )) Що вибираєте ви?

Фолловери засипали Світлану компліментами: "Тропікана жінка...гаряча і скажена🔥", " звичайно засмага🔥"," шикарна фігура"," ЩИКАРНА😍", " своїм образом ви затьмарили Сонце!!!! 🔥 💥 💥 🔥 ", "На фото є хтось, хто солодший за краще Сонце)🧝 ♀️", "хороша Сексуальна красива", "вогонь, Світлана Сергіївна🧝 ♀️❤❤️".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.