Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує у своєму Instagram. Так цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні кадри з нової зйомки, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до публікації звернулася до шанувальників. На нових фото явно схудла зірка позує в елегантному брючному костюмі, під піджаком якого видно вузький топ. Треба сказати, що цей наряд красиво підкреслив апетитні форми Каті, особливо її декольте.

Читайте Знай в Google News!

"Доброго ранку, дівчатка! А давайте навчимося цінувати приємні дрібниці і насолоджуватися ними! Оксамит заходу в променях, що йдуть. Ніжність пробуджується Сонця. Спів птиці в саду. Крапля води, застигла на листку. Дотик шовку до шкіри. Смак тане в роті шоколаду. Натхненна бесіда. Танення сніжинки на твоїй щоці. Випадковий перехожий, несподівано заговорив з тобою. Гарний одяг, аксесуар. Потрібно отримувати задоволення з усього. Перетворювати в приємну подію навіть дрібниця. Вдихати аромати, наповнюючи себе негою запаху. Слухати музику, впускаючи її всередину і спонукаючи звучати струни душі", - написала Бужинська в підписі до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.