Ведучий і автор популярного тревел-шоу " Світ навиворіт "на" 1+1", відомий український мандрівник Дмитро Комаров став головним героєм свіжого випуску"КП в Україні". В ексклюзивному інтерв'ю мандрівник розповів про святкування 10-річного ювілею програми, пригоди під час зйомок китайського сезону і про сімейне життя з дружиною Олександрою Кучеренко.

Читайте Знай в Google News!

Рівно 10 років тому, 11 грудня, в ефірі каналу "1+1" вийшов перший випуск програми "Світ навиворіт". На честь 10-річчя проекту команда тревел-шоу зараз готує для всіх глядачів особливий сюрприз.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото - Instagram
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото - Instagram

"Коли дивлюся перші випуски, які повторюються зараз в ефірі, мені постійно хочеться зробити зауваження цьому волохатому пацану, розповісти, що він робив не так. Але в цих перших програмах є якась прикольна щирість, дитяча безпосередність. Тоді ж все робилося експромтом, я вчився знімати, експериментував. Зараз готуємо глядачам сюрприз до 10 - річчя, покажемо особливі випуски", - зізнався телеведучий під час інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1

За словами Дмитра Комарова, в китайському сезоні тревел-шоу глядачів чекає ще багато цікавих історій - подорожі в мегаполіси і джунглі, клонування домашніх улюбленців в лабораторіях, скачки на верблюдах в найхолоднішому регіоні країни - Внутрішньої Монголії, а також чайні церемонії.

"Ви побачите, як пачка чаю може коштувати дорожче, ніж квартира в центрі Києва. Більше 100 тисяч доларів за пачку - і його купують. А я спробував чай, який коштує як непогана машина-близько 13 тисяч доларів за упаковочку. Я відразу попросив порівняти його з чаєм за 20 доларів. І, на подив, різниця в смаку відчувається. Чай, як віскі, - з роками набирає ціну і смак", - поділився мандрівник.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Нещодавно Дмитро Комаров відзначив першу річницю шлюбу з телеведучою Олександрою Кучеренко. В інтерв'ю він також розповів, чи подобається йому сімейне життя:

"А як сімейне життя може не подобатися?! Все найцінніше, що у нас є, це сім'я. Незважаючи на те що я звик завжди бути десь на ходу, на бігу, на льоту в експедиціях, я дуже добре вжився в цю роль, мені подобається. Найголовніше - ми розуміємо один одного, цінуємо інтереси один одного, поважаємо роботи один одного, тому сімейне життя ніяк не відбилося на моїй справі життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаров з "Світу навиворіт" показав зворотний бік парку розваг.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Комарова з "Світу навиворіт" показала, що їй доводиться щодня ховати.

Також Знай. ua писав, що в родині Комарова з "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення, вже відомий стать малюка.