Телеведучий Олексій Душка, що працює на телеканалі “1+1”, насмішив усіх прихильників і підписників. Чоловік намагається вести доволі публічне відкрите життя, а тому на його сторінці можна побачити безліч постів про схуднення, відвідини тренажерного залу, приготування якихось страв. Тому Олексію притаманна самоіронія і іронія взагалі. Окрім того, на світлинах можна побачити його дружину та доньку - вони щасливі разом.

Читайте Знай в Google News!

Останній пост надзвичайно смішний. На ньому Олексій вбраний у спортивну футбольну форму перебуває на футбольному полі, на якому спочатку скакає на скакалці, а потім забиває м'яч. Душка радіє.

Підпис до відео говорить: “Скажіть, на якого футболіста я тут більше схожий? 1. Роналдо 2. Мессі 3. Більше схожий на круглий м'яч)) @fyut_max ,як і обіцяв ,вечір чт з навантаженнями”.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведучий зараз перебуває у стані схуднення - у нього є мета і він показує, як він до неї йде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мессі блював перед кожним матчем, врятувала лише спеціальна дієта.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сім'ї Роналду і Мессі відсвяткували Хелловін, ви їх не впізнаєте.

Також Знай.ua писав, що Мессі переслідує Роналду і Неймара в Instagram.