Відомий комічний актор Олександр Пікалов, який довгі роки працює в студії "Квартал 95" і є другом президента Володимира Зеленського, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, нещодавно комік опублікував у соцмережі кумедне відео з репетиції нового концерту, на якому можна побачити "головні животики" "Кварталу 95".

Читайте Знай в Google News!

Як видно на відео, актори репетирують пісню, правда, розчути її практично неможливо. На сцені стоять актори студії, серед яких, крім Пікалова, видно ще Юрія Ткача та Євгена Кошового. І у всіх з них крізь футболки пробиваються величезні животи. Схоже, сам Олександр це теж помітив, так що запропонував хлопцям терміново худнути. У підписі до публікації Пікалов написав: "Блюз 40+. Репетишка, до завтра всім схуднути". Шанувальники артиста не пройшли повз і почали активно обговорювати нове відео, жартуючи і обсипаючи коміків компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, друг Зеленського з "Кварталу 95" Кошовий з відкритою душею звернувся до українців і отримав по зубах.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пікалов з "Кварталу" показав свого залізного коня – на такого повелася не одна красуня.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів.