Сергій Жуков - відомий російський виконавець, який отримав широку славу, виступаючи в складі групи "Руки вгору". На піснях колективу виросло не одне покоління людей з 90-х, але незабаром група розпалася, і Жуков почав сольну кар'єру. Причому крім створення музики, він займається бізнесом, продюсує молодих виконавців і навіть відкрив власну кондитерську. А ще Сергій активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями про своє життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Жуков опублікував у соцмережі кумедне фото, на якому позує в цікавому образі мультяшної тварини. Схоже, артист став учасником якогось проекту, в якому перевтілився в казкового персонажа, він грає вовка. У підписі до публікації Сергій запропонував фанатам відгадати, де він знімався в образі такого милого вовка. "Я злий і страшний сірий вовк, я в поросятах знаю толк... РРРррр... перший, хто вгадає, що знімали, отримає автограф на своїй сторінці", - написав Жуков у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, хіт "Руки вверх" присвоїли Елджей і Моргенштерн – Жуков відповів на нахабний плагіат.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка 90-х жуків з "Руки вверх" дав бомбочку в басейн і про крихіток не забув.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сергій Жуков з "Руки вверх" "опинився" в епіцентрі протестів у Білорусі.