Популярна українська співачка Анна Седокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. І цього разу 37-річна співачка показала миле фото з новоспеченим чоловіком, з яким побувала на шопінгу. Схоже, хлопець вирішив порадувати Анну і прикупив їй багато всього нового, судячи з пакетів.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Седокова написала: "Маска – це безпека. Точка. Ми можемо нескінченно сперечатися, але краще просто носити. Я сьогодні побачила відео, як на станції Нахабіно чоловік, схожий на Філіпа Кіркорова, роздавав пасажирам маски? @fkirkorov користуються твоєю популярністю і любов'ю до тебе на благо. Маска сьогодні - просто базова річ в гардеробі осінь-зима 2020! Знайти цей хіт сезону у нас в Підмосков'ї легко-продають навіть в транспорті. У маски маса плюсів. Поєднується з будь-яким цибулею. Виглядає інтелігентно. Додає образу загадковості. І головне: дозволяє потрапити в громадські місця. Без маски зараз майже нікуди не пускають.

Ну і цілком серйозно, друзі: #носитемаски! Ніхто не хоче повторення весняного карантину. Зараз намагаються вводити локальні обмеження, щоб зберегти робочі місця, бізнес, наше здоров'я. Вимірюється температура на входах в ТЦ, на вокзали, в інші громадські місця. За дотриманням масочного режиму стежать волонтери. У Підмосков'ї щодня виробляють понад 4 млн масок. Давайте і ми внесемо свій внесок у боротьбу з вірусом. Просто одягнемо маски. Подбаємо один про одного".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".