Одним із сюрпризів романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною на СТБ стала участь у ньому Андрія Шатирка - вже відомого в Україні молодого блогера, ведучого і музиканта-початківця.

Хлопець вже досяг певного успіху в діджиталі, тепер вирішив завоювати серце найчарівнішої української актриси, героїні "Холостячки".

У першому випуску проєкту Андрій з'явився перед Ксенією останнім з учасників, під'їхавши на білому автомобілі. Його Порше був прикрашений у весільній стилістиці - з порожніми гуркітливими банками. Жених приїхав! А "нареченій" він підніс букет квітів.

Андрій Шатирко, фото: СТБ
Андрій Шатирко, фото: СТБ

Звичайно ж, Ксенія його відразу ж впізнала, оскільки була знайома з Андрієм ще за проєктом "Танці з зірками", в якому вона була учасницею і за підсумком переможницею, а він - ведучим бекстейджу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ксенія Мішина та Андрій Шатирко
Ксенія Мішина та Андрій Шатирко

Ксенія Мішина та Андрій Шатирко
Ксенія Мішина та Андрій Шатирко

Холостячка навіть поцілувала його в щічку, хоча інших учасників так близько до себе не підпустила. Трохи пізніше Андрій запросив Ксенію у двір і виконав для неї свою пісню. Після чого вони змогли насолодитися спілкуванням один з одним.

В одному з випусків Ксенії належить побачення відразу з чотирма хлопцями. Ця зустріч пройде у форматі пресконференції, на яке були запрошені і деякі журналісти. Знай.uа вже писав, що ж тоді вдалося дізнатися про романтичне реаліті.

І одне з питань до учасників звучало так: чи зможуть вони утриматися від сексу, якщо, наприклад, у Ксенії тривалий контракт на значну суму за кордоном, чи будуть вони вірними і чекати її повернення? І тоді Андрій Шатирко відразу заявив, що для нього це не проблема. Він поділився одкровеннями про свої інтимні стосунки до участі в реаліті.

"У всіх людей є 7 чакр, і сексуальна - це одна з чакр. Вона живить це все. Є ще момент балансу в житті, це про секс, бізнес, здоров'я, спорт, все разом. Я ставлюся до цього як? У моєму житті був секс тільки з дівчатами, з ким я був у стосунках, це раз. Два - секс був до проєкту у мене (не буду говорити дату, не згадаю) в кінці лютого. Що це було? У мене були стосунки взимку, далі ми розлучилися по ряду обставин. І це були, скоріше, точкові зустрічі. Я думав, що щось повернеться ще. І це ще раз сталося, і ми переконалися вже в діалозі, що все-таки нам краще бути друзями і розійтися. Я не кажу, що я не люблю секс. Це природний процес для тіла, спасибі, що він є в нашому світі, ціла індустрія на цьому побудована. Секс - це енергія, і їм варто займатися тільки з тим, з ким є почуття, тому що це все циркуляція, йде енергія. Я читав вже про це багато", - розговорився Шатирко.

Крім того, він розповів, що під час його перших тривалих стосунків з дівчиною вже була перерва без сексу.

"Є у мене приклад у житті. Ми з моєю дівчиною були разом 2,5 року, далі розлучилися і через 8 місяців ще раз зійшлися, і у мене за 8 місяців не було ні з ким сексу", - зізнався блогер.

Блогер Андрій Шатирко
Блогер Андрій Шатирко

За його словами, секс без почуттів неможливий.

"Я ставлюся до цього тільки з почуттями і вважаю, що так потрібно робити. У цьому випадку це просто примножує наші відчуття, почуття і взагалі наше життя в рази", - додав Шатирко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, які перші зізнання зробила про "Холостячку" Ксенія Мішина.

Також дізнайтеся, що очікує глядачів у першому романтичному реаліті "Холостячка".

Крім того, Ксенія Мішина розкрила, що допоможе зблизитися з нею на реаліті "Холостячка".