Зірковий психолог Дмитро Карпачов відповів на запитання, чи варто брати дітей до себе на роботу.

Ведучий реаліті шоу "Супермама" та проєкту "Детектор брехні", експерт з питань дитячої вікової психології Дмитро Карпачов вважає, що це хороша ідея.

"Брати на роботу дітей - відмінна ідея, якщо це безпечно для них. Особливо, якщо пояснювати дітям, чому мама займається. Показувати те, що їм цікаво, давати невеликі завдання. Це зближує маму і дитину і показує, чим живе мама, а також, звідки беруться гроші. Було б добре, якби у дітей там було своє місце з мінімумом іграшок та аксесуарами для малювання", - каже Дмитро Карпачов.

Про це психолог розповів у програмі "Суперняня". Одна з учасниць реаліті Олена не так багато часу проводить зі своїми сином і донькою, як їхня няня. А діти проявляють ніжність та турботу до няні.

Карпачов пояснив, чи може це позначитися на близькості стосунків між Оленою і дітьми.

"Те, що няня займається освітою і вихованням дітей - цілком нормально. І те, що діти проявляють свою ніжність до неї - теж добре. Але дуже важливо матері не втратити контакт з дітьми. Я б порадив Олені ввечері обов'язково хоча б на кілька хвилин залишатися з дітьми наодинці. Читати їм казки на ніч або розпитувати, як пройшов день. Час перед сном - вкрай важливо для дітей", - зазначає Дмитро.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Дмитро Карпачов, фото СТБ
Дмитро Карпачов, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпачов пояснив батькам, чому дитина їм бреше

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто давати дитині кишенькові гроші

Також Знай.ua писав, Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину