Улюблений багатьма глядачами сімейний проєкт "Хата на тата" знову береться за перевиховання ледачих і безвідповідальних татусів. 9 сезон реаліті стартує уже цієї суботи, 24 жовтня.

Цього разу за умовами проєкту, змучена багаторічним виконанням домашніх обов'язків мама їде у відпустку на тиждень, в той час, як батько залишається вдома з дітьми та побутовими проблемами.

Тато має виконати всі батьківські й домашні обов'язки. Якщо він впорається з цим завданням, всю сім'ю чекає грошова винагорода.

Та головне - чоловік повинен змінитися і зрозуміти, що праця дружини - безцінна і нею не можна нехтувати.

Героєм першого випуску стане Юрій Броварчук. У Черкасах, на березі Дніпра, у нього є "Холостяцький причал" - чоловічий клуб, куди не допускаються жінки. Весь вільний час тато проводить з друзями: сауна, риболовля, шашлики. У його графіку немає і дня, присвяченого сім'ї.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Попри те, що Юра одружений ось уже 17 років, він вважає, що чоловік повинен бути вільним, в противному разі є шанс стати підкаблучником. Це для тата найбільший страх. Дружина Ліля втомилася від того, що чоловік не хоче дорослішати й брати відповідальність за сім'ю та виховання дітей - 15-річного Владислава та 2-річної Катерини. Але залишившись на тиждень без Лілі, Юрію доведеться порушити графік холостяцького клубу.

Що з цього вийде, глядачі можуть побачити вже цієї суботи, 24 жовтня - прем'єра сезону стартує о 17:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка шоу "Хата на тата" зробив дружині несподіваний презент

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Дом-2" передумала йти в "Холостяк", дізнавшись, що там буде Тіматі

Також Знай.ua писав, в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку"