Проєкт "Танці з зірками" набирає обертів, а разом із ним і нові чутки. Про залаштунки танцювального шоу, про штрафи на проєкті та багато іншого розповів продюсер "Танців з зірками" Володимир Завадюк.

У зірок, які беруть участь у шоу, є контракт і за не виконання деяких пунктів їх можуть навіть оштрафувати. Про це і не тільки Завадюк розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну для його нового випуску "СЛАВА+".

Продюсер проєкту розкрив багато секретів. Зокрема, він зазначив, що для учасників існують табу, пов'язані з поведінкою на майданчику.

"Ці табу пов'язані з поведінкою на майданчику. Учасникам шоу потрібно приїжджати вчасно, не вживати спиртного, не вживати наркотики, виходити в здоровому стані на паркет", розповів продюсер.

Також Завадюк підкреслив, що гонорари у всіх зіркових учасників різні. За його словами, є й такі, хто брав участь у шоу безкоштовно заради піару.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Навіть деякі суперзірки танцюють безкоштовно в цьому сезоні",
- зауважив керівник "Танців з зірками".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" підготували сюрприз українцям: на паркеті опиняться несподівані знаменитості

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Фреймут зробила фатальне зізнання на "Танці з зірками"

Також Знай.ua писав, українці потролили Фреймут за "дуель" з Катериною Кухар на "Танці з зірками"