Оля Жуковцова, яка є зіркою "Жіночого Кварталу", вважає поганою перспективою знаходження дівчини вдома без роботи. У новому випуску десятого сезону "Хто зверху?" прозвучало питання на адресу жіночої команди: "Скільки відсотків чоловіків хотіли б, щоб кохана взагалі не працювала, а займалася домашніми справами?".

Читайте Знай в Google News!

Капітан жіночої команди Леся Нікітюк пожартувала про те, що хотіла б 95 відсотків, і щоб у неї була можливість раз на рік вести шоу. А потім додала про те, що чоловік хочуть, щоб жінки сиділи вдома, залежали від них і накривали столи.

Тоді як Оля Жуковцова була абсолютно не згодна з такою думкою, вважаючи про розвиток світу і меншій кількості чоловіків з такими вимогами. "Мені дуже хотілося б вірити, що вони про це не просять. Я вважаю, що жінці потрібно мати якусь справу в житті, крім сім'ї. Це її розвиває, робить багатосторонньою, цікавою", - заявила зірка "Жіночого Кварталу".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тому їх команда зробила ставку на 42% і виявилося, що реальний результат виявився в межах 10-відсоткової похибки — 48. Для Ольги ніколи не стоятиме вибір між любов'ю і кар'єрою. Біля неї, за її словами, не буде чоловіка, який просив би її не працювати.

"Тільки якби у мене не було роботи, пішла на таке. Мені здається, що це крадіжка ще якогось життя, знайомств, відносин. Так не можна! Про це не слід просити жінок!",- підсумувала вона.

А більше фактів про чоловіків і жінок можна дізнатися в ювілейному сезоні "Хто зверху?" щочетверга о 19:00 на "Новому каналі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" показала свою маленьку волохату радість: "Така гарненька"

Як повідомляв "Знай.ua", найсміливіші образи Тіни Кароль відшукали в мережі, глибокі декольте, блискітки і шикарні форми.

Знай.ua писав, що ведучий зі скакалкою зачарував українок: "Я Роналду, Мессі або круглий м'яч?"