Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася результатами крутої фотосесії, на якій приміряла спокусливий образ. У кадрі Даша постала в ретро-сукні і чорних колготках у дрібну сіточку.

"Хіба може вийти хто на фото таким хитреньким, якщо хитренькими не були всі в команді?!" - написала Астаф'єва.

"Чітка лялечка", "А я взагалі не про хитрість подумала 🤔", "Чорна лисичка", "Гейша😍 👏", "Шикарно! 🔥 ", "Найхитріша знає про свою хитрість усе😍", "Королева 👑", "Дуже красиво👏 👏 👏❤️", "Найкраща завжди❤️", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва в одній білизні показала вдвічі більше звичайного.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздвоїлася заради Playboy: грудей багато не буває.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва знялася в новій інтригуючій фотосесії для журналу Playboy.