Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася серією розкішних відвертих кадрів, взявши участь у зйомці для культового глянцю Playboy.

Так, артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee, який раніше зобразив Світлану Лободу, репера L'one та інших зірок. Сама ж красуня приміряла чорне облягаюче боді, а також топ з глибоким декольте, задумливо дивлячись у вікно на вечірнє місто і блиснувши при цьому пишними грудьми. Жіночний образ Даша доповнила масивними золотими сережками, а також ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

обожнюю нашу серію @philipinolee в ній передається легкість і висота. Зрозуміють тільки птахи🤍

Фолловери засипали Дашу компліментами: "дивлюся я у небо та й думку гадаю, чому я не сокіл, чому не літаю, чому мені, Боже, ти крилець не дав?", "Ой як красиво і атмосферно🔥 😍", "топова фотка✅", "фото бомбезне❤❤️", " Даша, розбиваєте серце!💔🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще