Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним жіночним кадром, на якому позувала в дуже відвертому образі. Так, артистка приміряла вінтажний образ леді з 20-30-х років, надівши лише спокусливі панчохи з підв'язками.

Красуня залишилася майже оголеною, засвітивши при цьому груди, лежачи на спинці шкіряного дивана і демонструючи струнку фігуру. Також Даша трепетно подякувала фотографу, яка створила для неї такі незвичайні знімки.

@nickyashika я пишаюся тобою, маленький великий геній🖤 Кожен ривок, це не тільки наш сенс. Я вірю, що мистецтво-це панацея для тих, хто ще людина. Ми-люди. Ми-мистецтво!

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Сексафон" ,"о боги💥💥💥", "🔥🔥🔥🔥🔥 Ой Даша!!!", "Як блін жити, коли є на стільки красиві і впевнені в собі жінки😭😭👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻", "Браво фотографу за те що розкрив і показав Дашу такою ніжною , глибокою , і красивою. P. S мені шкода людей які бачать тут тільки siski", " як же ви прекрасні!😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.