Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедний знімок, на якому з'явився в компанії подорослішав сина Андрія. Також Потап додав до посту знімок зі своїми хлопцями з групи Mozgi, але всі дивляться тільки на хлопця.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Олексій і його син відображені на білому тлі, вони стоять в однакових позах і схожих нарядах. Потап з'явився перед камерою в білих брюках і чорній футболці з білим написом на грудях, а Свій образ він доповнив чорною кепкою. Андрій також у чорній толстовці з брендовим підписом, але без головного убору. Причому син за зростом вже майже наздоганяє батька. У підписі до кадру Олексій розповів, що він з сином будуть ведучими зоряного балкончика на "Танцях з зірками", а також на паркеті він виступить зі своєю групою. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, що син дуже схожий на зоряного татка, а деякі вважають, що Потап на цьому фото виглядає дуже молодо.

Потап з сином, скрін поста в instagram
Потап з сином, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще