Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливе фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує в цікавій локації - вона вмостилася в білому кріслі в затишній кімнаті. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому вбранні - це коротке помаранчеве плаття цікавої текстури, яке оголило довгі ноги в модних босоніжках. її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Дженнер написала: "Подивіться моє нове відео на YouTube! Всі речі на Хеллоуїн". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Кайлі Дженнер, скрін поста в instagram
Кайлі Дженнер, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.