Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливе фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує перед камерою в цікавій локації - вона стоїть в темній кімнаті і млосно дивиться в камеру, поклавши руки внизу живота. На ній сексуальний наряд, який складається з блакитних джинсових штанів і білого ліфчика цікавого фасону. Її волосся зібране в кокетливі хвостики, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Дженнер написала:"відчуваю себе милою". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.иа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.