Сестра актора Михайла Єфремова, який у червні потрапив у смертельну ДТП, емоційно відреагувала на останнє рішення суддів у справі брата. Вона написала пост в соціальній мережі Facebook, який тепер недоступний, швидше за все, через його подальшого видалення.

Читайте Знай в Google News!

У ньому вона висловилася про те, що нікого в житті так ненавиділа, як ту "мерзенну четвірку". "Якби мені дали-таки парабеллум, точно пристрелила б прямо в залі суду. Коли вони так глумилися над моїм прекрасним братом, чийого нігтя на мізинці ноги його не стоять", - заявила вона. Після чого додала, що їй би не дали вісім років через афект, в якому вона знаходиться вже п'ять місяців.

Однак це відбувається всередині. Проте, в кінці вона вирішила додати: "Сили небесні! Пошліть їм ковiд в найважчій, летальній формі!". І все через те, що судді розглянули апеляція Єфремова і вирішили про неможливість пом'якшення вироку. Однак про "мерзенну четвірку", як про виразно названих людей, говорити не можна, так як з повідомлення незрозуміло, кого конкретно сестра актора має на увазі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Близькі і родичі Михайла Єфремова зуміють впоратися з цією ситуацією, за словами його сестри, з яких вона і почала своє звернення. Акторові ж належить відсидіти в колонії загального режиму 8 років за смертельну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в центрі Москви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 8 років скасували-після великої суми Єфремову пом'якшили вирок за смертельну ДТП

Як повідомляв "Знай.ua", Христина Асмус похвалилася своїми мільйонами - вся справа в постільних сценах.

Знай.ua писав, Позитив, Тримайся: на місце Дорофєєвої претендує весь "Жіночий Квартал", спокушають хлопця.