Досить популярна американська актриса і модель Брук Шилдс вирішила здивувати своїх фанатів фотографією в купальнику. У виданні People було опубліковано останнє інтерв'ю актриси, в якому вона розповіла, що її кар'єра моделі лише починається, тому вона може дозволити собі сміливі фото. Ви могли її бачити у фільмі "Холостяк" 1999-го року.

Читайте Знай в Google News!

Актрисі 55 років і її надихнули на сміливі знімки дочки. "На мені був закритий купальний костюм з великою кількістю тканини. Мої дочки сказали, що я виглядаю смішно", - поділилася Шилдс. Брук вважає, що в її віці часто можна почути про те, що кар'єра вже закінчилася і тільки зараз можна розслабитися.

Однак їй здається, що життя тільки починається. Нещодавно вона підписала контракт з модельним агенством, тому пропонує всім жінкам після 50 років не соромитися і вірити, що вони як і раніше красиві. Також, в інтерв'ю, вона зазначила, що ніколи не була худенькою, але при цьому, у неї помітна спортивна фігура.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"У мене не було б проблем з бікіні в цьому віці, якби у мене була твоя фігура. Ти виглядаєш приголомшливо", "Ти все так само добре виглядаєш! Сподіваюся, все в порядку", - написали деякі користувачі в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських після голих "поп, як у Кім" здивувала: "О, вона в одязі"

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "Можна не переживати"

Знай.ua писав, Молода дружина Віктора Павлика розповіла про ревнощі і скандали: "До сліз, до розставання"