Володар почесного звання Заслуженого артиста України, телеведучий і актор Юрій Горбунов щодня радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram, де на нього підписаний майже мільйон чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він вирішив урізноманітнити стрічку і свій аккаунт, в якому більшість публікацій останнім часом пов'язано з роботою і шоу "Танці з зірками". Він виклав дві фотографії зі своїм сином Іваном Юрійовичем, якого народила телеведуча Катерина Осадча 18 лютого 2017 року, йому три роки.

"Тому що субота!і ми гуляємо! Ну і повинен хтось качок нагодувати #субота #гуляти #син #хочунаморе", - підписав він знімки біля озера з качками. Юрій вибрав зручний одяг у вигляді кросівок, спортивних штанів і курточки з сонцезахисними окулярами, тоді як синочка змусили надіти шапку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мої хороші, дякую вам Юро, чекаємо Танці з нетерпінням і вас, ви неперевершений ведучий світу", "Юра! Ось, що таке щастя, чи не так! З шанувальниками адже не погодуєш качечок, а з улюбленим сином це щастя! Головне знайти своїх! Ми вас дуже любимо", "Качки, мабуть, точно знають, коли субота", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських після голих " поп, як у Кім" здивувала: "О, вона в одязі"

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "Можна не переживати"

Знай.ua писав, Молода дружина Віктора Павлика розповіла про ревнощі і скандали: "До сліз, до розставання"