Володимир Остапчук, український телеведучий, що розізлив багатьох українців брехнею про особисте життя і зрадами дружини, продовжує намагатися повернути колишню любов підписників. Чоловік виклав надзвичайно миле відео, на якому його нова дружина, нотаріусиня Христина Горняк, допомагає його донці розібратися із музичними нотами. Раніше він повідомляв, що його перша дружина, Олена Войченко, не пускає дітей до його нової дружини.

Читайте Знай в Google News!

Очевидно, що перша дружина змінила свої погляди: всі діти, Емілія 7 років і Еван, 3 роки, прийшла до тата в гості. Остапчук зазняв декілька епізодів гри своєї нової дружини з донькою: спершу дівчата сиділи біля фортепіано і обговорювали позначки на нотах, потім сиділи за столом і просто коментували ноти. Можна помітити, що між Емілією і її мачухою є контакт. Маленький Еван просто стрибав на першому відео.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Остапчук і Горняк одружилися у жовтні цього року. Весілля було надзвичайно бучним незважаючи на збільшення кількості хворих на коронавірус і з претензією на розкіш. Весілля спровокувало нову хвилю обурення поведінкою ведучого.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."