Команда українського тревел-шоу "Орел і Решка", яке відтепер показує Новий канал, стала першою, хто побував у диво-резиденції, серед якої ростуть дерева, і де немає гострих кутів

Читайте Знай в Google News!

Прямо посеред джунглів в Мексиці розкинулася дивовижна резиденція під назвою "Азулік Посміхай". Спочатку це місце планувалося як простір, куди можуть приїжджати художники-усамітнюватися на природі і творити. Але переночувати тут можуть також дуже багаті туристи. Вартість доби перебування в цій резиденції становить близько 30 тисяч доларів.

"Унікальність цього місця в тому, що для його будівництва не зрубали жодного дерева і не зрізали жодної квітки, – пояснює Антон Зайцев, ведучий "Орла&Решки. Чудеса світу " - проекту, який відтепер показує Новий канал. - Тому вони ростуть всюди всередині резиденції-кількість дерев налічує понад мільйон. А ще дивина цього простору в тому, що там немає гострих кутів. Всі предмети немов перетікають один в одного".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли дивишся на це архітектурне диво, важко повірити, що це справа людських рук, зізнається ведучий "Орла&Решки".

"Будували резиденцію виключно з натуральних матеріалів – виноградної лози і каменю, – розповідає Антон Зайцев. - Таким чином архітектор прагнув передати атмосферу часів древніх майя. Щоб сучасні люди відчули, як вони жили".

Команда легендарного тревел-шоу стала першою в Україні, хто побував у цьому унікальному місці. До "Орла&Решки" тут не бували ні вітчизняні зірки, ні блогери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці побували в епіцентрі мексиканської наркоторгівлі.

Як повідомляв Знай. ua, Івлєєва з "Орла і Решки" показала місце страти і вокзал.

Також Знай. ua писав, що українці скупалися на місці жертвоприношень і людських кісток.