Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram зірка показала яскраві фото подарунка, який отримала від колег до ювілею.

Читайте Знай в Google News!

"І ще поділюся враженнями.. Бо це - цілий фонтан емоцій 🎉🎉 Потужний антидепресант: миттєвий і ефективний)) Приплив дофаміну - моментальний✌😊 Відчуваєш, як розправляються крила. І всі проблеми, здається, можна вирішити одним махом)

🚁 Все це - про наш політ на вертольоті над Києвом. Подарунок на день народження друзі з ТСН-тижня придумали справді розкішний)) Я висоту люблю і літати ніколи не боялась. Але тут ми з Тьомкою раділи, як діти.

🚁 По-перше, передня частина маленького помаранчевого вертольота Robinson майже повністю засклена - що дає можливість шикарного огляду. Коронне місце, звісно - поряд з пілотом. І ним довелося поступитися наймолодшому члену нашої команди: Артему. Він знімав політ на мобілку з моменту підйому. І по-моєму, за 18 хв. польоту навіть подорослішав) Взяв з мене слово, що полетимо обов'язково ще: ще довше і ще далі))

🚁 По-друге - летить вертоліт повільніше, ніж навіть планер. І на висоті значно нижчій: метрів 300. І це нічого, що облетіти весь Київ вертольотик не встигає. Летіти над будинками не можна, тому маршрут - тільки над Дніпром. Ти встигаєш добре роздивитися все навколо. Побачити красиве місто в оточенні лісів і зелені. І навіть як ми - свій будинок)

🚁 Я не рекламую. Але дуже раджу. Бо у щоденній нашій суєті так важко надибати позитивні емоції, що ось такий цілий фонтан - величезна рідкість. Компаній, що надають такі послуги, у Києві кілька. І ціни трапляються цілком прийнятні. Тож гугліть "вертолітну екскурсію над Києвом" - і вибирайте варіант.

❤ А ще - дякую нашому другу і за сумісництвом зірковому фотографу Ростику Ріпці @rosticdesign за гарну компанію) І за те, що в цьому океані емоцій зумів ще й зробити теплі фото. Ми радісні - разом з Ростиком - тут. І навіть відео - для тих, хто вагається. Гортайте", - розповіла Мазур.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.