Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але в той же час модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу красуня показала фото зі своєї участі в" Холостяку " і зізналася, що її здолала ностальгія за проектом. Так, вона зазначила, що прийшла в захват від нової холостячки Мішиної. І зізналася, що не очікувала від чоловіків розборок і пліток. Крім того, Ульянова виділила своїх фаворитів і важливі вчинки.

"Додивилася в повторі "Холостячку" 🌹 👇 друзі, почуття ностальгії мене не покидає. Згадала всі емоції і переживання, які відчувала на своїй першій вечірці в шоу. Начебто, це було зі мною вчора.

Величезний захват від холостячки @misha.k.ua . Така красива, стримана і дуже позитивна дівчина. А які враження у вас викликала Ксенія?

Чоловіки, звичайно, мене здивували. Я думала, що такі розборки і плітки можливі тільки у жінок 😂 а ні, хлопці теж не відстають.

Особисто мене вразила АВТОРСЬКА ПІСНЯ від одного учасника і сподобалися хлопці, які проявили турботу не тільки до Ксюші, але і до її дитини. Хоча своїх дітей у мене немає, але я росла у великій родині і знаю, що один із шляхів до жіночого серця лежить через прийняття і любов до її дитини. Це завжди заявочка на перемогу", - пише Даша.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Ульянова показала, як виглядала до "Холостяка".

Як повідомляв Знай. ua, "Холостячка "Даша Ульянова розсунула ноги і подякувала футболістам"Динамо".

Також Знай. ua писав, що "Холостяк" змінив переможниці шоу і вона пустилася у всі тяжкі.