Другий тиждень "Супер Топ-моделі по-українськи" підштовхнув учасниць реаліті Нового каналу до роботи над помилками. Вони повинні були переосмислити свою роботу в минулих сезонах і показати, як змінилися за минулі роки.

Читайте Знай в Google News!

Одним з випробувань стала фотосесія, в якій учасниці виправляли самі провальні кадри зі своїх сезонів. Поки дівчата користувалися другим шансом і робили вдалі фото, Катя Чечеленко привертала до себе увагу поведінкою. Перед початком фотосесії вона оголосила всій знімальній групі, що нібито відшила фотографа-Олександра Порубаймиха. Саме ця помилка стала для неї фатальною.

"Я нагрубила фотографу, але на це були свої причини. У минулому сезоні Саша був до мене небайдужий і виявляв ініціативу. Для мене, у якої є хлопець, це була максимально дивна історія. Тому я і подумала, що висловитися з цього приводу буде доречно, — пояснила свою позицію Катя.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

" Не можу уявити, щоб коли-небудь дозволила собі так ставитися до фотографа, та й взагалі до будь-якої людини. Поведінка Каті ставить її кар'єру під загрозу, адже жоден замовник не захоче працювати з хамкою, — зазначила ведуча Нового каналу Алла Костромічова. - Такій поведінці немає місця в Суперсезоні. Катя обіцяла виправитися, і своєї обіцянки не дотримала. Так що нам довелося попрощатися".

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Якщо Катя пішла з проекту через поведінку, то ще одна дівчина повинна була покинути реаліті через погану роботу. У номінації опинилися Іра Ротар і Софі Берідзе — саме вони гірше за інших впоралися з випробуваннями. Хоча дівчата вже встигли подумки попрощатися з проектом, вони все ж пройшли в третій випуск завдяки Насті Леухіній. На церемонії відбору дівчина оголосила, що покидає проект за власним бажанням.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"За два тижні на проекті я зрозуміла, що поспішила сюди повернутися. Зовсім мало часу пройшло з того моменту, як я поборола анорексію. Досі не можу розгойдатися. Морально дуже складно. Мені вже не 17 років, і я розумію цінність здоров'я, розумію, наскільки це важливо. Також розумію, що мене обрали люди, які хворіють і переживають, але так буде краще. Я шалено вдячна проекту, він дуже багато привніс в моє життя", - зазначила Настя.

Таким чином, в проекті залишилося 12 учасниць:

  • Марго Верхівцева;
  • Саша Литвин;
  • Даша Майстренко;
  • Аріна Любителева;
  • Іра Мойсак;
  • Віка Рогальчук;
  • Софі Берідзе;
  • Таня Брик;
  • Іра Ротар;
  • Саша Кугат;
  • Настя Панова;
  • Аміна Досымбаева.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Алла Костромічова розкрила секрети закулісся "Топ-модель по-українськи".

Як повідомляв Знай. ua, Соня Плакидюк з "ТМПУ" розридалася, згадавши про наболіле.

Також Знай. ua писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" зізналася, як перемогла підступне захворювання.