Український співак, народний артист Олександр Пономарьов співає, здається, стільки, скільки існує український шоу-бізнес. Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Він часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Пономарьов показав, як ходив на шопінг в зоомагазин зі своєю улюбленою маленькою собачкою.

" Неділя ... Ши ... до зоомагазину на шопінг летіла як птаха, назад-неси на руках ! Власники собак, у Вас так само ? П. с. знову вдягнув кроси під спортивний костюм, туфлі не хочу псувати 😅", - пише Пономарьов.

На фото співак позує в спортивному чорному костюмі на дорозі. На руках у нього радісна маленька біло-руда собака. Пономарьов хоч і трошки поскаржився на улюбленицю, але посміхається і виглядає щасливим.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, яка красуня У Пономарьова на руках, а він зовсім і не проти.

"здається, ви зовсім не проти. Таке тільце потискати - одне задоволення.або набридає?", "здається, ви зовсім не проти. Таке тільце потискати - одне задоволення.або набридає?", "Ши в Вас справжня принцеска!😍 Ваша посмішка прекрасна)", "Добре, що цей костюм шнурочки має", "Дик на те вона і фефушка, щоб на руках носити і на шопінг летіти", "в нас навпаки😆 до магазинів будь-яких на руках, а додому летимо, як на свято"," Мені здається, Тотоша показує язика комусь із Ваших фанаток😊"," Красуня", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов з пляшкою в руках "поржав" з українців.

Як повідомляв Знай. ua, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно.

Також Знай. ua писав, що Пономарьов побачив пророцтво про пандемію в старому журналі.