Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу спекотне фото, на якому з'явилася в розкішному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Слава відображена в цікавій локації, яка нагадує закулісся концерту, власне співачка стоїть з мікрофоном в руках. Перед камерою зірка з'явилася в розкішній червоній сукні з глибоким вирізом в зоні декольте і розрізами на Подолі. Цей наряд підкреслив соковиті груди співачки і стрункі ніжки. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Камінська написала: "Червоне – то любов, а чорне – то ікра". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.