Російський виконавець Стас Костюшкін, більше відомий як екссоліст гурту "Чай вдвоем" активно спілкується зі своєю аудиторією у соцмережах. Зазвичай він не втрачає можливості показати своє спортивне тіло, для 49-річного віку виглядає дуже непогано. Уродженець Одеси вирішив пореготати у звіринці, Стасік став поруч із кліткою козла і сфотографувався із твариною.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним дописом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фото автор пісні "Женщина я не танцую" Костюшкін заклавши руку на руку сміється, а поруч із ним на задніх лапах стоїть козел, на фото великими буквами Стасік написав "Сам ти козел".

" НИЧЕГО ЛИЧНОГО! 😂😂😂", - підписав фото Костюшкін

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Можна би було зрозуміти такий спорт із чарівною жінкою на плечах, а тут Костюшкін знову навіює роздуми про свою сексуальну орієнтацію. От виникає питання, треба йому носити на плечах ще одного качка, як сам?

Фолловери регочуть із цих друзів, зауважуючи що Стасік гарний веселун і без жартів не живе ні дня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, автор пісні "Женщина, я не танцую" Костюшкін нарешті розкрив всі карти про орієнтацію: "Ну як сказати?"

Як повідомляв Знай.uа, Костюшкін з Чай вдвоем "обкатав" на собі чоловіка: тепер зрозуміло, чому "Женщина, я не танцую".