Бурак Озчівіт, турецький актор і модель, відомий українцям завдяки зйомкам у таких гітах телепрокату як “Величне століття. Роксолана” і “Корольок - пташка співоча”, виклав веселу світлину, яка спровокувала гнів серед підписників. Все через дружину актора, також відому турецьку акторку Фахріє Евджен.

Читайте Знай в Google News!

Річ у тому, що Бурак - надзвичайно популярний серед жінок саме завдяки своїй красі і мужності, а тому факт шлюбу з Фахріє - надзвичайно дратує турецьких жінок. Тому, коли Бурак виклав на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” фото, на якому він завдяки програмі-додатку збільшив довжину рук і ніг, реакція шокувала: жінки почали звинувачувати Фахріє у тому, що вона спеціально зіпсувала тіло свого чоловіка і виклала таке некрасиве фото, щоб зменшити кількість залицяльниць і фанаток.

Справедливо буде зазначити, що існують підписники сторінки Бурака, які зрозуміли жарт і активно сміялися і жартували у коментарях. Любов пари розпочалася на знімальному майданчику масштабного проєкту “Корольок - пташка співоча”, де майбутнє подружжя грало головні ролі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.