Українській співачці Тіні Кароль преса і фанати останнім часом приписують роман з молдавським співаком і екс-лідером групи O-Zone Даном Баланом. Шанувальники вже роблять ставки на те, коли Дан освідчиться Тіні якої статі народиться у них дитина. До того ж, раніше Тіна зізналася, що поговорила зі своїм сином Веніаміном про те, що в її житті може з'явитися новий чоловік, і хлопчик не заперечує: аби мама була щаслива.


Але Тіна Кароль-дівчина-загадка. Навіть якщо її серце вже кимось зайнято, зізнаватися вона не поспішає.
Не так давно на фан-акаунті Тіни з'явилося нове відео, де Кароль грайливо спілкується зі своїм PR-менеджером Павлом Орловим. "Ну похвали мене, ну скажи, що я найкрасивіша", — пристає до Орлова співачка, і тому більше нічого не залишається, як підкоритися. У відповідь на це Кароль називає колегу найрозумнішим і вони продовжують "мімішувати" на камеру. Шанувальники губляться в здогадах, що це — мила дружба або вже щось більше? А як вважаєте ви?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Самі "голі" образи Тіни Кароль, від яких чоловіки без свідомості: не сховала нічого.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки висвітлила головну красу:"мрії збуваються".

Також портал Знай.ua писав, як Тіна Кароль задерла сукню і розсунула ноги – зводить з розуму.