Відома українська акторка, зірка гумористичного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість разом з партнером Ігорем Гелуненко активно брала участь в шоу "Танці з зірками", де дарувала численним шанувальникам море позитивних емоцій і захоплювала членів журі прогресом.

Втім, в 9 випуску зіркова красуня вирішила раптово для всіх самостійно покинути проект, хоч і отримала далеко не гірші бали, підсумовуючи оцінки журі і голосування глядачів. Про несподіване рішення артистка повідомила, коли в зоні ризику опинилися екссолістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер і фронтмен групи "Беz обмежень" Сергій Танчинець. Тоді Дарина вибачилася перед шанувальниками і попросила "відпустити" її, посилаючись на втомленість, адже раніше скаржилася на те, як негегко поєднувати зйомки в телепроектах і виснажливі репетиції.

Всі люди, що стоять на цьому паркеті, герої. Вони фігачать день і ніч. Ніхто з них не заслуговує вильоту... Я хочу подякувати глядачам за те, що за нас голосували. Я прошу вибачення у вас. І прошу відпустити нас

У мережі глядачі почали бурхливо обговорювати новину: "Даша-посмішка! Велика молодчинка! Браво!", "Дар'я розумничка❤️❤️❤️❤️❤️", "Думаю, що журі довели дівчинку.", "Засудили!! Вона старалася, не спала ночами, а їй так занижують оцінки, не справедливо!! Не по людськи це", " Даша розумничка, танець був бомба 💥 рішення правильне, видно довели! Танці дивитися тепер не буду !".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".