Катерина Варнава, російська комедіантка, яка працювала декілька сезонів телеведучою на українському “Новому каналі” у телешоу “Хто зверху?”, любить ділитися своїм життям. У зірки є власна сторінка у соціальній мережі “Інстаграм”, на якій вона показує свої будні, роботу, вихідні і просто смішні фотографії чи відео. Так і цього разу: Катерина хотіла повеселити людей, проте сталося дещо інше.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці зірка розмістила фотографії, на якій вона з красивим розпущеним волоссям і светрику, вирячивши очі, дивиться прямісінько у фотоапарат. Потрібно відзначити, що обличчя зірки максимально трансформоване чи то масками, чи то пластикою. Зірка підписала цю світлину так:” Не моргай, а то проґавиш”. Натомість підписники звернули увагу на красу светра, в якому вбрана артистка. Светр і справді надзвичайно красивий: рожевий з жовтими лініями.

Варнава припинила вести шоу “Хто зверху?” через те, що їй було заборонено в'їжджати на території України. Заборона в'їзду стала важким випробуванням для зірки, адже, за її словами, вона надзвичайно любить Київ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Варнава схвилювала мільйони чоловіків голими грудьми: "Бейба".

Як повідомляв Знай.uа Варнава не втрималася і потерлася сідницями з подругою: "Дівчата в 80-е відпалювали".

Знай.uа писав, Катя Варнава позувала перед фотографом повністю голою - ноги від вух, а груди притиснула колінами.