Акторка Анастасія Заворотнюк продовжує мужньо боротися з раком головного мозку. За даними ЗМІ, зараз у зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" начебто ремісія і вона може дозволити собі відпочити від лікування на своїй родинній дачі. Подейкують, що однією зі складових покращення здоров'я акторки є підтримка з боку її чоловіка, спортсмена-фігуриста Петра Чернишова. Їх роман розвивався дуже буремно, заради нього Заворотнюк навіть пішла від "гардемарина" Сергія Жигунова, і не виключено, що саме пристрасні почуття дають силу і надію улюблениці мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

А тим часом актор Сергій Жигунов повідомив в Instagram, що остаточно оформив розлучення з вірою Новіковою, з якою перебував у шлюбі з 2009 року. Свідоцтво про розірвання шлюбу він продемонстрував в соціальній мережі.

"Нехай полежить тут", - зазначив Жигунов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Актор перебував у відносинах з Новіковою з 1980-х років, в 2007 році пара розлучилася через роман Жигунова з Заворотнюк, але в 2009 році знову возз'єдналася.

Варто відзначити, що вже кілька місяців Жигунова зустрічають в компанії журналістки Вікторії Ворожбит, яка дуже схожа на попередню пасію актора – Анастасію Заворотнюк. Зокрема, вони разом проводили час у самоізоляції, коли була весняна пандемія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.