Співачка MamaRika зізналася, що надихнуло її пофарбувати волосся в яскраво-рожевий. Про це виконавиця розповіла для програми "Світське життя" Катерини Осадчої.
Читайте Знай в Google News!

"Я королева R&B, а Alyona Alyona - королева хіп-хопа. Ми розділили чітко ці два напрямки. Наше королівство "Слізарін і Гріфіндорф", - з підказки чоловіка Сергія Середи пригадала Гаррі Поттера MamaRika.

Катя Осадча припустила, що за допомогою яскравого волосся знаменитість так переживає осінню хандру і сірі будні, але MamaRika трохи по-іншому пояснила новий імідж.

"Це гормональний збій 30+! Все. Тобто я до цього йшла давно. В мене вже давно всі рожеві костюми, рожевий чехол в телефона. Мабуть, цю внутрішню дівчинку, яку я тиснула все життя десь далеко, вона нарешті вийшла назовні в 30 років", - зазначила виконавиця і додала, що в 90 років планує пофарбуватись у зелений колір.

Слід відзначити, що Alyona Alyona - співавтор багатьох пісень співачки Mamarika. Співачка поділилася, чи трапляється таке, що Alyona Alyona пише так, що Mamarika не може це заспівати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік MamaRika КВНщик Середа зайняв місце жінки в сім'ї: "По морді заряджають".

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва і MamaRika чесно зізнались: їсти котлети, борщ і пиріжки можна, не гладшаючи.

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко.