Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію стильних кадрів, на яких позувала в дуже незвичайному осінньому вбранні: шкіряних штанях, чорній толстовці-оверсайз і грубих черевиках, доповнивши образ розпущеним волоссям і футуристичними сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, все більше обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

💋💋💋

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Анют , жінок мужикоподібних вистачає. Будьте такою, якою ми вас знаємо милою, яскравою, бажаною жінкою. Любові вам і щастя.💕 ", "Модниця ❤️", " Мужикувата в цьому стилі😏", "поважаю вас) але тут мужня", " Модно! Все новеньке! Чудово!", "Господи ну коли ви будете виглядати жіночно ! 😱 😂 ", "Що за Мода ? Захована вся жіночність і краса ....Ніби поліцейський .... Для мене ви завжди втілення жіночності ....".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще