Українська реперка Alyona Alyona презентувала власний продюсерський центр “Енко”. На честь вечірки зірка змінила свій улюблений спортивний костюм на вишукану чорну сукню. У такому вишуканому і жіночому образі Альона чарувала всіх. З нею поговорила Катя Осадча, телеведуча програми “Світське життя”.

Читайте Знай в Google News!

У розмові Катя запитала співачку наскільки їй комфортно у сукні, також вони поговорили про рекламу білизни, в якій знялася реперка. Український бренд білизни “Брабра” запросив Альону трішки почитати реп у кліпі. При цьому співачка була у білизні і халаті. Альона читала про важливість душі, непотрібність залежати від стандартів. За словами співачки, вона не соромилися зніматися у нижній білизні, адже все було дуже стримано. “Це всього лише тіло!” - відповіла вона.

Вага і зовнішній вигляд співачки досі викликають велике обурення і хвилі ненависті серед українців. Альоні радять звернутися до лікаря, менше їсти, займатися спортом, не виходити на люди, стати красивою тощо. Стійкість, спокій і позитивне налаштування співачки серед усієї цієї ненависті викликає значне здивування.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona може стати лауреаткою європейської музичної премії, на кону солідна винагорода.

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona поділилася відвертими знімками