Подорожуючи на "Le маршрутці" (Новий канал), Леся Нікітюк і Богдан Богданович підвозять самих різних пасажирів. У Карпатах вони побачили на узбіччі і познайомилися з грибниками, які за допомогою «тихого полювання» допомагають ветеранам АТО. Тепер маршрутка в'їхала в Харківську область, де леді Ле з Богдановичем і зустріли незвичайних чирлідерш.

Читайте Знай в Google News!

"Я не могла повірити, що в таких коротких спідницях були леді поважного віку, – розповідає Леся Нікітюк. - Зазвичай чирлідерші-це молоді дівчата в топіках, які на спортивних матчах роблять всілякі трюки. А тут-все те ж. Тільки замість юних дівчат-бабусі".

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Найстаршій учасниці-73 роки. І вона таке виконує! Наприклад, спокійно сідає на шпагат. Причому не всі Чирлідери мають спортивну освіту. Тут є, наприклад, інженер і навіть авіаційний метеоролог.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

"Ми їздили на чемпіонати Європи з чирлідингу. Там змагаються в різних вікових категоріях. Наша була «25+». Однак ніхто не очікував, що приїдуть бабусі, – сміються вони. - Нас навіть внесли до Книги рекордів України як самих дорослих чирлідерш".

А ще вони найстарші чирлідерші в Європі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відверто зізналася, що доводить її до сліз.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк відверто розповіла про дружбу з чоловіками і сварки.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк зазирнула" під маску "маску Фреймут на"Танці з зірками".