Батьками стали учасники реаліті" Кохання на виживання " (Новий канал). Історія пари Іллі та Насті потрясла багатьох глядачів. Дівчина-Божа кульбаба-душі не чаяла в хлопця, який ставився до неї не дуже добре. Під час перших двох завдань він поставив улюбленої мітку розпеченою палицею, а перевірка в нетрях закінчилася для дівчини нервовим зривом. Але після п'яти випробувань пара залишилася разом.

Читайте Знай в Google News!

"Участь в реаліті додало Насті впевненості. Я зі свого боку поговорив з Іллею, чесно запитавши: "вона піде від тебе, і що ти станеш робити?"А дівчина була на межі. Він зрозумів, що любить її, – згадує ведучий Олег Кензов. - Зараз у них все добре. Поки Настя не цінувала і не поважала себе, хлопець вважав, що вона нікуди не дінеться".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Сьогодні Настя та Ілля стали батьками.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Рівно о другій годині ночі народилася наша дівчинка, - розповіла дівчина. - Спасибі нашому теці за те, що підтримував і заспокоював. Десять разів то закривав, то відкривав віконце в пологовому залі. Партнерські пологи-це, звичайно, річ! "

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Яке ім'я дали дівчинці, пара поки не говорить. Але під час відповідей на запитання в реаліті «Кохання на виживання» Ілля зізнався, що якщо у них буде дочка, то її назвуть Таня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасник" Кохання на виживання " заради дівчини їв бичачі яйця.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця" Кохання на виживання " після проекту вийшла заміж за іншого.

Також Знай. ua писав, що учасницю" Кохання на виживання " катували в Перу через коханого.