Російський музикант, соліст гурту "Руки вверх" Сергій Жуков взяв участь у новому кулінарному ютуб-шоу "Дичь". Серед завдань, з якими зіштовхнулася зірка — імітація радянської електронної гри, в якій вовку доводилося ловити яйця на швидкість. Жукову довелося відчути сповна складність завдання — адже яйця були справжніми, а тому дуже крихкими. В результаті зібрати яйця для приготування таким чином схоже що і не вийшло.

Читайте Знай в Google News!

"Ніхто так і не здогадався, що за зйомки були з вовком, поки Саша @sashabelkovich не виклав трейлер шоу «Дичина» за моєї участі..😏" - йде мова в описі до публікації.

Справді, днями Жуков показав своє фото в образі вовка і запропонував читачам здогадатися - правда, незрозуміло, як би вони могли вгадати, тим більше що це перший випуск програми.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хіт "Руки вверх" присвоїли Елджей і Моргенштерн – Жуков відповів на нахабний плагіат.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка 90-х жуків з "Руки вверх" дав бомбочку в басейн і про крихіток не забув.