Відома радянська і російська артистка 70-річна Надія Бабкіна, попри свій вік, активний користувач Instagram. У соцмережі зірка часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком – артистка показала гарні фото свого "сільського" дозвілля з сім'єю.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, постаріла Бабкіна з'явилася в яскравому жовтому спортивному костюмі, а на плечі накинула Теплий Чорний хустку. При цьому вона майже на всіх знімках з капюшоном на голові, а на її обличчі немає макіяжу, тільки сильно підведені чорні брови. У підписі до публікації Надія написала: "чудова пора золотої осені розташовує до сімейних прогулянок! Особливе задоволення заглянути на ділянку до сусідів, які розводять кіз. Справжній контактний зоопарк і велике задоволення для дітей і дорослих!". Фанати в захваті від нових фото Бабкіної, користувачі захоплюються прекрасною формою зірки і її "сільським" нарядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кадишева розповіла про бійку з Бабкіної на сцені.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надію Бабкіну вивели зі штучної коми.